Workshop: Kleurrijk zicht op eigen gedrag

Je denkt dat je duidelijk bent, maar je wordt niet begrepen. Je moet samenwerken met een collega, maar je ergert je enorm aan hem. Echt samenwerken lukt daardoor niet. Je zou het anders willen.
Wil je dit aanpakken en wil je echt effectiever leren samenwerken dan is deze interactieve workshop iets voor jou. In Kleurrijk zicht op eigen gedrag van MoonsCoaching & Advies krijg je inzicht in je persoonlijke gedragsvoorkeuren en je stijl van communiceren. Je leert om effectiever om te gaan met moeilijke situaties. In 2 dagdelen wordt op een heldere en toegankelijke manier de kleurentaal van Insights Discovery uitgelegd. Insights Discovery is een krachtig instrument voor persoonlijke- en teamontwikkeling.

VOOR WIE:
Voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen, meer inzicht wil krijgen op het eigen gedrag en effectiever wil leren samenwerken.
De groepsgrootte is 4 tot 10 deelnemers.

RESULTAAT:
– Je ontvangt een Persoonlijk Profiel, zie het voorbeeld in pdf. Hierin staan je gedragsvoorkeuren benoemd, je talenten, valkuilen, blinde vlekken en je tegengestelde persoonstype.
– Je leert andere stijlen van gesprekspartners ontdekken en leert hier effectief op te reageren.
Je bent beter in staat om effectief te communiceren en de samenwerking positief te beïnvloeden.
– Je leert een effectieve gedragsstijl in te zetten waardoor de interactie met de ander verbetert.

HOE?
Ter voorbereiding op de workshop vul je in 30 minuten thuis online een vragenlijst in. Met deze antwoorden wordt het eigen Persoonlijk Profiel opgemaakt. Dit ontvang je tijdens de workshop.

De data voor de workshops zijn:
in overleg

De workshop kan ook op maat gemaakt worden voor organisaties en bedrijven. In dat geval wordt deelgenomen met bijvoorbeeld een afdeling, een managementteam of een directie. De workshop kan ook uitgebreid worden tot een complete teamcoaching.
Vanzelfsprekend kunnen er ook aparte afspraken gemaakt worden voor individuele werknemers. Vraag naar de mogelijkheden.

contactbutton Heb je een vraag of kan ik je helpen, neem contact met mij op.