Outplacement – Kandidaten

Stel je hebt te horen gekregen dat je je baan kwijt gaat raken, om welke reden dan ook. Je hebt ook te horen gekregen dat de organisatie je begeleiding aanbiedt bij het vinden van nieuw werk. Je hebt de vrijheid gekregen om zelf op zoek te gaan naar een gespecialiseerd bedrijf dat jouw outplacementtraject kan begeleiden. MoonsCoaching & Advies is zo’n gespecialiseerd bedrijf en heeft jarenlange ervaring met het succesvol begeleiden van mensen naar ander werk in allerlei branches.

Het vinden van de juiste begeleiding voor jouw outplacement is een belangrijke stap. Daarom start MoonsCoaching & Advies altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin verkennen we jouw situatie en specifieke vragen. MoonsCoaching & Advies geeft daarna uitleg over de mogelijkheden in de begeleiding. Tijdens dit gesprek wordt ook duidelijk of er voldoende wederzijds vertrouwen is om de begeleiding te kunnen starten.

Als je besluit met MoonsCoaching & Advies te willen samen werken, dan volgt snel een concreet plan van aanpak en een offerte voor jouw werkgever. Gestreefd wordt, na goedkeuring, op korte termijn te starten.

Outplacement:
Informatie voor werkgevers
Inhoud van een outplacement traject

contactbutton Heb je een vraag of kan ik je helpen, neem contact met mij op.