Individuele Sollicitatietraining

Het vinden van een nieuwe baan is meestal niet eenvoudig. Het vraagt voldoende zelfinzicht, zicht op de arbeidsmarkt en voldoende vaardigheden voor het sollicitatieproces. MoonsCoaching & Advies kan jou op maat hierbij helpen. In een intensieve persoonlijke training gaan we aan de slag met dat onderdeel waarop je zelf sterker wilt worden. Na een intakegesprek bepalen we samen uit welke modules de training bestaat.

Gekozen kan worden uit de volgende modules;

● Module persoonlijke oriëntatie: hierin ontstaat zicht op kwaliteiten, vaardigheden, valkuilen, drijfveren, persoonlijke waarden en interesses

● Module met de Talenten Motivatie Analyse, de TMA- methode

● Module inzetten netwerken: hierin ga je aan de slag om je eigen netwerken maximaal in te zetten en te vergroten. Speciale aandacht wordt besteed aan LinkedIn.

● Module Beroepsoriëntatie: hierin ontstaat inzicht in de arbeidsmarkt en jouw beroepsinteresses.

● Module Sollicitatieproces: hierin leer je een goed CV te maken, een goed persoonlijk profiel te schrijven en een goede sollicitatiebrief te schrijven.

● Module voorbereiding sollicitatiegesprekken: hierin leer je hoe je je maximaal voorbereid en hoe je het sollicitatiegesprek het beste voert.

contactbutton Heb je een vraag of kan ik je helpen, neem contact met mij op.