Waarom Carolien Moons?

Mijn persoonlijke missie is mensen en organisaties maximaal te faciliteren bij het (her)ontdekken van hun eigen kracht, persoonlijke talenten en meest effectieve gedrag. Daar zit ook mijn kracht en ervaring. Door deze elementen meer en beter in te zetten wordt je sterker en effectiever. Je kunt nieuwe wegen inslaan en bent in staat te groeien in functioneren, samenwerking en tevredenheid. Dat geldt voor individuen en teams. Naast ontwikkeling ontstaat vaak ook meer plezier in het leven. Persoonlijk vind ik dat de mooiste combinatie.

Mijn uitdaging is om mensen meer energie en plezier te laten krijgen waardoor ze productiever en effectiever worden in het werk en privé. Deze werelden zijn niet te scheiden. Met mijn achtergrond als algemeen- en psychiatrisch verpleegkundige heb ik ook ervaring met mensen die lichamelijk of psychisch ergens last van hebben, in welke vorm ook. Vele cliënten hebben dat als plezierig ervaren. Ik kijk niet snel raar op, oordeel niet en respecteer een ieder.

Zoek je een gepassioneerde coach die praktisch en resultaat gericht is, met beide benen op de grond staat en echt met jou of jullie aan de slag wil, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Achtergrond Carolien Moons
Visie
Opleidingen
Referenties
MoonsCoaching & Advies

contactbutton Heb je een vraag of kan ik je helpen, neem contact met mij op.