Referenties van cliënten

Hieronder vind je enkele referenties van mijn cliënten.

De belangrijkste verandering is dat ik veel minder uitval in de werk- en persoonlijke situatie. Ik heb geleerd afstand te kunnen nemen van situaties en mijn gedachten los te laten. Ik kreeg hierdoor weer energie en kan blijven functioneren. Hierdoor is mijn leven steeds meer in balans gekomen.

Op een schaal van 1 tot 10, geef ik het cijfer 9 voor de Coaching.

Carolien coacht vanuit een win-win situatie, wederzijds respect en stelt de juiste vragen die je doen nadenken. Ze oordeelt niet, is een professional, weet oplossingen te bedenken die voor mij werken. Deze oplossingen pakken niet alleen positief uit voor mijzelf, maar ook voor mijn omgeving.

Carolien je bent een topper!

Dhr B.V. uit Overijssel
——————————————————

Ik heb Carolien Moons leren kennen als een buitengewone professional met veel kennis van zaken en een oprechte belangstelling voor mij als haar cliënt. Zij heeft mij met veel geduld en deskundigheid op weg geholpen om een nieuwe baan te vinden. Wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een volledige omscholing en een nieuwe baan.
Als loopbaanadviseur is Carolien niet alleen vasthoudend en deskundig maar ook sterk motiverend en behulpzaam.

Ze is altijd (telefonisch) bereikbaar en staat altijd open om gevraagd of ongevraagd een duidelijk en helder advies te geven.

Dhr. H. d. J. uit Flevoland

Meer referenties

Waarom Carolien Moons?
Visie
Achtergrond Carolien Moons
Opleidingen

 Heb je een vraag of kan ik je helpen, neem contact met mij op.