MoonsCoaching & Advies

Carolien Moons: coaching is mijn passie!

Ik, Carolien Moons (1961) ben al 12 jaar internationaal gecertificeerd coach en werk met veel voldoening al meer dan 25 jaar in de zakelijke dienstverlening. Coaching van mensen in hun werk, privé of met hun loopbaan is mijn specialisatie.

In uiteenlopende rollen en functies ben ik altijd vol overgave bezig geweest met loopbanen, werving & selectie, solliciteren, coaching en training, loopbaanbegeleiding en outplacement. Met en voor mensen werken staat centraal. Dat heb ik nodig. Mensen verder helpen met het leren kennen van zichzelf en realiseren van persoonlijke doelen is mijn grote drijfveer. Mensen in beweging krijgen boeit en inspireert mij steeds opnieuw. Dat lukt met de juiste aanpak en geduld bijna altijd, zo heb ik in die vele jaren ervaren!

Ik werkte als loopbaanadviseur, intercedent, arbeidsbemiddelaar, coach of trainer bij o.a. Randstad, Consolid, en Serin. Dit voor veel verschillende bedrijven in de profit- en non-profitorganisaties. Van UWV, Gemeenten tot Philips. Voor deze tijd was ik afwisselend werkzaam in het ziekenhuis, de (psychiatrische)zorg en bij de KLM. Ook daar stond professioneel werken met en voor mensen centraal.

Na al deze waardevolle ervaringen was de tijd rijp om voor mijzelf te beginnen als coach. Binnen MoonsCoaching & Advies combineer ik nu mijn passie, kennis en ervaring. Heel graag deel ik die ook met jou of jullie. Bijvoorbeeld als individueel coach, als teamcoach of als loopbaancoach.

Waarom Carolien Moons?
Visie
Achtergrond Carolien Moons
Opleidingen
Referenties

contactbutton Heb je een vraag of kan ik je helpen, neem contact met mij op.