Outplacement – Werkgevers

MoonsCoaching & Advies levert maatwerk in outplacement. Wanneer u deze dienst wilt inzetten voor een medewerker vindt er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Daarin verkennen we samen uw behoefte, het budget en schets ik de mogelijkheden.

Hierna volgt een intakegesprek met uw medewerker. Daarin wordt de werkwijze uitgelegd en bespreken we de thema’s die spelen bij het vinden van ander werk en worden vragen beantwoord. Wederzijds vertrouwen opbouwen om intensief te kunnen gaan samenwerken, is heel belangrijk in dit proces. Na de kennismaking en intake met de kandidaat ontvangt u van mij een concreet plan van aanpak en een offerte. Hierin zijn de fasen van het traject, de activiteiten en de kosten overzichtelijk weergegeven.

Bij MoonsCoaching & Advies is het mogelijk zowel individueel als groepsgewijs medewerkers te begeleiden. Bij een reorganisatie kan het begeleidingstraject voor uw medewerkers bijvoorbeeld een mix zijn van individuele gesprekken en workshops. Workshoponderwerpen kunnen zijn het CV, sollicitatiebrieven, schrijven van een persoonlijk profiel, gebruik maken van LinkedIn, inzetten van netwerken en het voeren van sollicitatiegesprekken. Samen bespreken we wat nodig is en wat in de specifieke situatie van uw bedrijf verstandig is. Dit is altijd maatwerk.

Outplacement:
Informatie voor kandidaten
Inhoud van een outplacement traject

contactbutton Heb je een vraag of kan ik je helpen, neem contact met mij op.